Lottie Moss ihmettelee: ”Minne kulmakarvat katosivat?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Hänet on nähty esittelemässä muun muassa Chanelin luomuksia ja poseeraamassa Voguessa. Lottie Mossin tyyli on jokseenkin rohkeampi kuin isosiskollaan.

Vähissä vaatteissa viihtyvä Lottie on nyt poseerannyt ilman yläosaa somekuvissa, joissa hän itse ihmettelee minne hänen kulmakarvansa ovat yhtäkkiä kadonneet. Ainakaan miespuoliset fanit tuskin huomaavat näissä kuvissa katsoa kulmakarvoihin.

Vaikka Lottie Moss on Katie Mossin siskopuoli, on sisaruksilla ikäeroa jopa 24 vuotta. Lottie Moss herätti aikaisemmin keväällä kohua liittymällä Glow-palveluun, jossa hän tarjoaa seuraajille rohkeampaa kuvamateriaalia. Siellä ihmiset jakavat itsestään maksua vastaan rohkeita kuvia ja videoita itsestään.