Martina Aitolehden parisuhdekuva ihastutti somessa: ”Mun ikioma lätkäjätkä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yrittäjä ja televisiotähti Martina Aitolehti seurustelee nykyään entisen jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Kaksikko ei ole salannut rakkauttaan sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat usein seuraajien ihastusta herättäviä yhteiskuvia. Tuoreessa otoksessaan Aitolehti ja Pikkarainen halaavat kesäisissä tunnelmissa.

– Mun ikioma lätkäjätkä. Niin kiitollinen että saan jakaa elämää just sun kanssa. Meillä on aika hiton kova tiimi kasassa, Martina Aitolehti kirjoitti kuvatekstissä sydänemojin kera.

– Oot rakas maailman paras tiimikaveri mulle, Hannu Pikkarainen vastasi kommenteissa niin ikään sydänemojin kera.

Martina Aitolehti teki suhteestaan jääkiekon SM-liigasta tunnetun Hannu Pikkaraisen kanssa somevirallisen huhtikuussa. Hyvinvointivalmentajana työskentelevän Aitolehden paljastettiin taannoin saavain myös oman tv-sarjansa Revenge Body with Martina Aitolehti, joka perustuu Khloe Kardashianin juontamaan amerikkalaissarjaan.