Suomalaislaulaja Kasmir on nyt isä – julkaisi koskettavan yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Kasmir on tullut tunnetuksi hiteistään, kuten Vadelmavene ja Amen. Nyt Vain elämää -ohjelmassakin esiintyneestä 36-vuotiaasta tähdestä on tullut isä. Hän on saanut esikoislapsen tyttöystävänsä kanssa.

Kasmir paljasti uutisen iloisesta perhetapahtumasta Instagram-sivullaan. Laulaja julkaisi kuvan, jossa hiljattain syntynyt pienokainen pitää kättään hänen sormiensa päällä. Kuvatekstissään hän viittasi Valkoista kohinaa -kappaleensa sanoituksiin.

– ”Kun olit pieni mä sanoin: paina tää kotilo korvaasi vasten ja voit kuulla meren kohinan”, Kasmir kirjoitti.

Kuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä. Myös kommenteissa kuva keräsi ihastusta niin faneilta kuin Sannin, Krista Siegfriedin ja Happoradion Aki Tykin kaltaisilta kanssatähdiltä.