Renny ja Johanna Harlininille oma realitysarja – The Harlins seuraa julkkisparin elämää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti tunnettujen suomalaisten elokuvaohjaajien harvalukuiseen kaartiin lukeutuva Renny Harlin saa oman realitysarjan. The Harlins -nimisessä sarjassa seurataan ohjaajan ja hänen kihlattunsa Johanna Harlinin elämää. MTV-kanavalla esitettävää sarjaa kuvataan tämän kesän ja tulevan syksyn aikana.

Ohjelmassa tullaan MTV Uutisten mukaan seuraamaan muun muassa pariskunnan kolmen päivän häitä St. Tropezissa, näyttelijänuraa aloittelevan 27-vuotiaan Johannan mukanaoloa Rennyn uudessa Refuge-elokuvassa ja valmistautumista fitness-kisoihin sekä Rennyä johtamassa sadan hengen kuvaustiimiä elokuvastudiolla. Lisäksi sarjassa perehdytään Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja punaisten mattojen loisteeseen.

62-vuotiaan Renny Harlinin mukaan häntä on pyydetty mukaan useisiin tv-ohjelmiin, mutta vasta nyt idea ja ajoitus tuntuivat oikeilta. Rennyn seuraava elokuva on heinäkuussa ensi-iltansa saava Luokkakokous 3, jonka kuvauksissa hän tutustui Johannaan. Bulgariassa kuvattavaa Refuge-elokuvaa parhaillaan työstävä Renny kiinnitettiin taannoin myös uuden Komisario Palmu -filmatisoinnin ohjaajaksi.