Ällistyttävä Lamborghini – Kim Kardashian esitteli karvaisen superauton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööriksi taannoin bisneksillään noussut superjulkkis Kim Kardashian on yksi maailman seuratuimmista julkkistähdistä, ja hänen liiketoimensa ovat saaneet valtavasti buustia hänen julkisuudestaan niin lehtien palstoilla kuin sosiaalisessa mediassa. Eniten julkisuutta on kuitenkin tullut perheen elämää seuraavasta realitysarjasta.

Nyt Kim Kardashian on esitellyt sosiaalisessa mediassa Lamborghinin, joka on vuorattu kokonaisuudessaan valkoisella karvakankaalla. Kyseessä on Kardashianin Skims-brändin mainostempaus, sillä kyseinen cozy-karvakangas lukeutuu brändin uuteen mallistoon.

Voidaan varmasti todeta, että tällä Lamborghinilla ei kannata ajella kovin sateisessa säässä. Kimi riimitteli autoa esitellessään hieman omaan tyyliinsä muokatusti ”Maijalla oli karitsa” -kappaletta. Aika näyttää ajeleeko Kardashian oikeasti tällä superautolla vai palauttaanko Lamborghini takaisin alkuperäiseen kuosiinsa.