Kim Kardashian nautiskeli vihreissä biksuissa – miljoona tykkäystä hujauksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Kardashianit-realitysarja päättyi Yhdysvalloissa 10. kesäkuuta esitetyn viimeisen jakson myötä. Kuuluisan perheen tähdet ovat kuitenkaan tuskin katoamassa julkisuudesta aivan hetkeen, ja esimerkiksi Kim Kardashianin elämää seurataan jatkossakin sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kim Kardashian on jakanut jokseenkin sometyylilleen harvinaisen kuvan. Siinä tähti nähdään nauttimassa tacosta bihreissä bikineissä. Kuvatekstissä Kardashian pohtii, onko jo taco-tiistai.

Rento taco-kuva oli Kim Kardashianin satojen miljoonien Instagram-seuraajien mieleen, sillä miljoonan tykkäyksen raja meni rikki vain tunneissa. Tähti on poseerannut Instagramissa viime päivinä myös perinteisemmissä merkeissä, esiintyen kameralle niin vihreässä korsetissa kuin nude-värisissä bikineissä.