Ripuli levisi kuvauksissa – kisailuohjelman kuvaukset keskeytettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NBC-kanavan Ultimate Slip ’N Slide -realitykilpailussa osallistujat kisaavat voitossa 20-metrisessä vesiliukumäessä toteutettavissa haasteissa. Taannoin ohjelman kuvaukset jouduttiin keskeyttämään odottamattomien terveysongelmien vuoksi. Koronan sijaan taustalla oli ripuliepidemia.

Kalifornian San Fernandossa kuvattavan Ultimate Slip ’N Slide -ohjelman tuotanto keskeytettiin kuvauksissa levinneen, pahaksi ja jopa räjähtäväksi kuvaillun ripulin vuoksi. TMZ-sivuston mukaan tilanne äityi niin pahaksi, että osa työryhmän jäsenistä lyyhistyi maahan vatsakipujen vuoksi ja osat puolestaan jonotti epätoivoisesti vuoroaan käymälöihin.

Ripuliepidemian taustalla on giardia-loinen. Ripuli ei tarttunut ohjelmaa juontaviin Bobby Moynihaniin ja Ron Funchesiin. Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska tulevan realitykilpailun kuvauksia voidaan jälleen jatkaa ilman pelkoa ripuloivista kilpailijoista ja kuvausryhmästä.