Dwayne ”The Rock” Johnson harjaa tyttärensä hiuksia – suloiset kuvat kaksivuotiaan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen showpainija ja nykyinen toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on maailman eniten tienaava miesnäyttelijä. Hän on myös Instagramin eniten seuratuin amerikkalaismies 213 miljoonalla seuraajallaan. Nyt mies julkaisi suloisia yhteiskuvia tyttärensä kanssa.

Dwayne Johnsonin sosiaalinen media on pullollaan kuvia miehen tekemistä yhteistöistä, elokuvaprojekteista ja urheilusta. Toisinaan Johnson julkaisee myös kuvia perheestään. Nyt mies ihastuttaa kahdessa kuvassa pienen Tiana-tyttärensä kanssa laittaen tytön hiuksia.

Kuvissa Dwayne Johnson harjaa kaksivuotiaan Tianan hiuksista takkuja pois. ”Saatan itse olla kalju, mutta tiedän kuitenkin hiuksista yhden jos toisenkin asian”, perheenisä vitsailee kuvatekstissään.