Odotetut Marvel ja Disney -elokuvat julkaistaan samanaikaisesti verkossa ja elokuvateattereissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet vuosille 2020 ja 2021 suunnitellut elokuvaensi-illat ovat kokeneet muutoksia pitkittyneen koronatilanteen vuoksi. Nyt Disney on paljastanut julkaisevansa kaksi odotettua ensi-iltaelokuvaa samaan aikaan suoratoistopalvelussa että elokuvateattereissa.

Scarlett Johanssonin tähdittämä, useaan kertaan siirtynyt Marvel-elokuva Black Widow saa ensi-iltansa 9. heinäkuuta. Emma Stonen tähdittämä Cruella ilmestyy puolestaan 28. toukokuuta. Kumpikin elokuva julkaistaan samanaikaisesti Disney+ -suoratoistopalvelussa ja elokuvateattereissa, mikäli teatterit ovat jo kyseisinä päivämäärinä jälleen auki.

Black Widow ja Cruella -elokuvat julkaistaan tosin Disney+ -palvelussa alkuun Premier Access -nimikkeinä, joita voi katsella vain lisämaksua vastaan. 18. kesäkuuta Disney+ -suoratoistopalveluun ilmestyy myös Pixarin uutuuselokuva Luca, joka on nähtävillä kaikille tilaajille ilman ylimääräistä lisämaksua.