Pete Parkkonen ja Cheek kesäisessä yhteiskuvassa: ”Hymy määrää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Pete Parkkonen nousi aikoinaan julkisuuteen Idols-laulukilpailun kautta, eikä hän suinkaan jäänyt pelkäksi tähdenlennoksi. Nyt 31-vuotias laulaja on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota saaneen yhteisotoksen toisen suomalaisen musiikkitähden kanssa.

Pete Parkkonen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle yhdessä Cheekinäkin tunnetun Jare Tiihosen kanssa. Otoksessa tähdet hymyilevät kameralle kesäisen niittymaiseman edessä.

– Hymy määrää, Parkkonen kirjoitti kuvatekstissä.

Suomalaistähtien kesäiset hymyt olivat selkeästi fanien mieleen, sillä otos keräsi vain vuorokauden aikana 10 000 tykkäystä ja valtavan määrän ihastuneita kommentteja. Parhaillaan Pete Parkkonen valmistelee viidettä studioalbumiaan, josta on saatu esimakua Täysikuu ja Voima ja valoa -singlejen muodossa. Tähden edellinen levy, Pete julkaistiin vuonna 2018.