Tässäkö Suomen kesähitit 2021? Niin uskoo ainakin Spotify

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olennainen osa kesää ovat tiuhaan tahtiin radioissa, terasseilla ja lopulta myös korvamatoina päässä soivat kesähitit. Musiikin suoratoistopalvelu Spotifyllä on tapana ennustaa vuoden kesäiset hitit käyttäjien kuuntelutottumusten perusteella. Nyt palvelu on julkistanut tämän vuoden ennusteensa.

Mikäli Spotifyn algoritmiin on uskominen, tulevat suomalaiset kuuntelemaan tänä vuonna muun muassa Tinzen, Lukas Leonin ja Tuulin yhteiskappaletta Hurrikaani, Erika Vikmanin ja Arttu Wiskarin kesäkumikappaletta Tääl on niin kuuma ja Portion Boysin sekä Matin ja Tepon Vauhti kiihtyy -kappaletta. Paahtavalta auringonpaisteelta varjoista suojaa hakevat saattavat puolestaan luukuttaa esimerkiksi Euroviisuissa Suomea edustaneen Blind Channelin Dark Side -hittiä.

Spotifyn ennusteet Suomen kesähiteiksi vuonna 2021:

Hurrikaani – Tinze, Lukas Leon, TUULI

Tääl on niin kuuma – Erika Vikman, Arttu Wiskari

Dark Side – Blind Channel

Satasen laina – 90’s FIN Cover Boyz & Girlz

Pettäjä – SANNI

Vauhti kiihtyy – Portion Boys feat. Matti ja Teppo

Spotifyn ennusteet kansainvälisiksi kesähiteiksi vuonna 2021:

I WANNA BE YOUR SLAVE – Måneskin

Build A Bitch – Bella Poarch

Rasputin – Majestic, Boney M.

Calabria (feat. Lujavo & Nito-Onna) – DMNDS, Strange Fruits Music, Fallen Roses

El Diablo – Elena Tsagrinou