Tässäkö Suomen kesähitit 2021? Niin uskoo ainakin Spotify

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olennainen osa kesää ovat tiuhaan tahtiin radioissa, terasseilla ja lopulta myös korvamatoina päässä soivat kesähitit. Musiikin suoratoistopalvelu Spotifyllä on tapana ennustaa vuoden kesäiset hitit käyttäjien kuuntelutottumusten perusteella. Nyt palvelu on julkistanut tämän vuoden ennusteensa.

Mikäli Spotifyn algoritmiin on uskominen, tulevat suomalaiset kuuntelemaan tänä vuonna muun muassa Tinzen, Lukas Leonin ja Tuulin yhteiskappaletta Hurrikaani, Erika Vikmanin ja Arttu Wiskarin kesäkumikappaletta Tääl on niin kuuma ja Portion Boysin sekä Matin ja Tepon Vauhti kiihtyy -kappaletta. Paahtavalta auringonpaisteelta varjoista suojaa hakevat saattavat puolestaan luukuttaa esimerkiksi Euroviisuissa Suomea edustaneen Blind Channelin Dark Side -hittiä.

Spotifyn ennusteet Suomen kesähiteiksi vuonna 2021:

Hurrikaani – Tinze, Lukas Leon, TUULITääl on niin kuuma – Erika Vikman, Arttu WiskariDark Side – Blind ChannelSatasen laina – 90’s FIN Cover Boyz & GirlzPettäjä – SANNIVauhti kiihtyy – Portion Boys feat. Matti ja Teppo

Spotifyn ennusteet kansainvälisiksi kesähiteiksi vuonna 2021:

I WANNA BE YOUR SLAVE – MåneskinBuild A Bitch – Bella PoarchRasputin – Majestic, Boney M.Calabria (feat. Lujavo & Nito-Onna) – DMNDS, Strange Fruits Music, Fallen RosesEl Diablo – Elena Tsagrinou