Blink-182 -tähti Mark Hoppus sairastaa syöpää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mark Hoppus tunnetaan pop punk -yhtye Blink-182:n laulaja-basistina. Nyt muusikko on paljastanut sosiaalisessa mediassa faneja järkyttäneitä uutisia terveydentilastaan. Hän sairastaa syöpää.

Fanien huoli heräsi Mark Hoppusin jaettua Instagram-tarinoissaan kuvan, jossa hän istuu sairaalassa tiputuksessa. Kuvatekstissä hän kirjoitti ”One cancer treatment, please”, eli yksi syöpähoito, kiitos. Kuva poistettiin nopeasti, mutta myöhemmin Hoppus vahvisti spekulaation syövästä Twitterissä.

– Olen ollut viimeiset kolme kuukautta kemoterapiassa syövän vuoksi. Minulla on syöpä. Se on perseestä ja minua pelottaa, mutta samaan aikaan olen siunattu mahtavilla lääkäreille, perheellä ja ystävillä jotka auttavat minua selviämään tästä. Edessäni on edelleen hoitoa kuukausien edestä, mutta pyrin pysymään toiveikkaana ja positiivisena, Hoppus kirjoitti.

Mark Hoppus perusti Blink-182:n kitaristilaulaja Tom Delongen ja yhtyeen silloisen rumpalin, Scott Raynorin kanssa vuonna 1992. Yhtye saavutti vuosien saatossa valtavan maailmanlaajuisen suosion. Nykyään Hoppus on Blink-182:n ainoa jäsen, joka oli mukana jo alkuperäisessä kokoonpanossa.