Tältä näyttää Jasper Pääkkösen tähdittämä Omerta 6/12 -elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna ensi-iltansa saa Omerta 6/12, Ilkka Remeksen menestysromaaniin perustuva suomalainen toimintaelokuva. Aku Louhimiehen ohjaaman jättituotantton rooleissa nähdään muun muassa Jasper Pääkkönen, Pentti Sveholm, ruotsalaisähdet Nanna Blondell sekä Sverrir Gudnason ja irlantilainen Cathy Belton.

Omerta 6/12 -elokuvassa Suomen itsenäisyyspäivän juhlinta saa yllättävän käänteen Presidentinlinnaan kohdistuvan serbiterroristien hyökkäyksen muodossa. Jasper Pääkkösen näytteleme suojelupoliisin angetti Max Tanner saa tehtäväkseen toimia neuvottelijana panttivankitilanteessa. Hyökkäyksen taustalta paljastuu juoni, jonka tavoitteena on horjuttaa koko Euroopan turvallisuutta.

Omerta 6/12 -elokuvasta saadaan esimakua sen tuoreen teaser-trailerin muodossa. Pohjoismaiden lisäksi Espanjaan, Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Luxemburgiin ja Puolaan myydyn elokuvan Suomen ensi-ilta on 19. marraskuuta 2021.