Muistatko 24-sarjan Kim Bauerin? Tältä kuuma kaunotar näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauer -hahmon tytärtä. Cuthbert ei ole sittemmin enää paistatellut julkisuuden valokeilassa, vaan osallistunut vain harvakseltaan julkkisgaaloihin ja tilaisuuksiin.

Somessa Elisha julkaisee edelleen sekä tuoreita että arkistokuviaan. Niiden perusteella kaunotar ei näytä juuri ikääntyneen vuosien varrella, vaan hän on edelleen upea kaunotar.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on supersuositun 24-sarjan lisäksi nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.