Olivia Wilde ja Jason Sudeikis erosivat – lähes 10 vuoden suhde karille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

House-sarjasta tunnettu näyttelijä-ohjaaja Olivia Wilde ja komediatähti Jason Sudeikis ovat eronneet. Pariskunta ehti olla yhdessä lähes 10 vuoden ajan.

36-vuotiaan Olivia Wilden ja 45-vuotiaan Jason Sudeikisin paljastettiin People-lehdessä eronneen jo alkuvuodesta. Parin kerrotaan eronneen hyvissä väleissä ja kehitelleen toimivan yhteishuoltajuusrutiinin lapsilleen. Parilla on 6-vuotias poika Otis Alexander ja 4-vuotias tytär Daisy Josephine, joita kuvaillaan heidän tärkeimmäksi prioriteetiksi.

Pariskunta tapasi toisensa Saturday Night Live -ohjelman kuvausten jatkobileissä vuonna 2011. Sudeikis ja Wilde menivät kihloihin vuonna 2013 parin vuoden seurustelun jälkeen, ja vuonna 2014 heidän ensimmäinen lapsensa syntyi. Wilde ohjaa parhaillaan prsykologiseksi trilleriksi kuvailtua Don’t Worrty Darling -elokuvaa, ja Sudeikis puolestaan tähdittää Apple TV+ -palvelun Ted Lasso -sarjaa.