Muistatko supermalli Gisele Bundchenin? Yhä rantojen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen nousi julkisuuteen jo 1990-luvun lopussa. Nyt Bündchen on päättämässä yhden kappaleen elämässään, sillä tähti on jättämässä taakseen häntä pitkään edustaneen IMG Models -mallitoimiston ja jatkossa hänen asioitaan hoitaa Patricia-sisko.

Nyt supermalli on muistuttanut olemassaolostaan julkaisemalla itsestään näyttävän somekuvan, jossa Bundchen itse poseeraa upealla hiekkarannalla asianmukaisessa asussa. Monet maailmankuulut supermallit ovat tykänneet päivityksestä, mikä kuvan perusteella ei suinkaan ole ihme.

Gisele Bündchen nousi ensi kertaa catwalkille teini-ikäisenä New Yorkin muotiviikoilla vuonna 1996. Nopeasti urallaan edennyt malli on vuosien saatossa nimetty maailman eniten tienaavien mallien ja viihdemaailman rikkaimpien naistähtien joukkoon. Vaikka Bündchen ei ole enää IMG Modelsin listoille, on toimisto viime aikoina palkannut lukuisia uusia kasvoja, kuten edesmenneen Kobe Bryantin Natalia-tyttären ja Yhdysvaltojen varapresidentti Kamala Harrisin tytärpuolen, Ella Emhoffin.