Janni Hussin ja Joel Harkimon haikea somepäivitys: ”Vika kuva”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu julkkiskaunotar Janni Hussi tunnetaan monista rooleistaan, mutta viime aikoina hän on tavoittanut suuria määriä suomalaisia Aamulypsy-ohjelman juontajana. Janni on seurustellut jo pitkään Joel Harkimon kanssa.

Nyt julkkispari on julkaissut haikean yhteiskuvan, johon moni voi varmasti samaistua. He ovat nimittäin muuttaneet uuteen asuntoon ja jättäneet jäähyväiset ensimmäiselle yhteiselle kodilleen loppusiivouksen jälkeen. Yhdestä luopuminen on kuitenkin usein alku jollekin toiselle.

– Vika kuva meidän ekassa yhteisessä asunnossa. Vaikka tosi haikee fiilis ja en tuu koskaan unohtamaan näitä kahta vuotta niin sitäkin enemmän innoissani tulevaisuudesta, Joel Harkimo kirjoitti kuvan yhteydessä.