Blac Chynan uimapuku kuin postimerkki – kohukuva poistettiin somesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-yhteyksistään tunnettu realitytähti Blac Chyna on keksinyt erikoisen tavan hankkia rahaa. Hän pyytää faneiltaan satoja dollareita videochateista ja Instagramissa seuraamisesta. Nykyisin Chynan kanssa on mahdollista päästä keskustelemaan FaceTimen välityksellä 950 dollarin hintaan.

Eilen Blac Chyna julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen muhkean vartalonsa kurvit oli peitetty hyvin niukalla ranta-asulla. Otos katosi kuitenkin nopeasti, eikä vielä ole tietoa poistiko kuvan julkkisnainen itse vai kenties Instagram liian paljastavana.

Kurvikkaan realitytähden elopaino on viime aikoina puhuttanut sosiaalisessa mediassa. Blac Chyna julkaisi Instagramissa valokuvan itsestään poseeraamassa Fashion Nova -vaatemerkin Curve-malliston asussa. Vaikka kehopositiivisuus on nykyisin kasvanut, ei se kuitenkaan poista ylipainon tutkittua vaarallisuutta ihmisen terveydelle. Ylipainon aiheuttamiin sairauksiin kuolee joka vuosi esimerkiksi Suomessa noin 6 000 ihmistä vuosittain. Ylipaino on siis tutkitusti erittäin vakava terveysriski.