Paloma Faith koki syrjintää tultuaan äidiksi: ”Musiikkiala ei ole kiltti niille, joilla on lapsia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Paloma Faith sai reilu viikko sitten toisen lapsensa hänen aviomiehensä Leyman Lahcinen kanssa. Tyttären syntymän jälkeen tähti on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti taipaleestaan kahden lapsen äitinä. Faithilla ja Lahcinella on myös neljävuotias tytär.

Nyt Paloma Faith ilmoitti julkaisevansa hänestä kertovan As I Am -nimisen dokumentin, jossa seurataan naisen paluuta esiintymislavoille ensimmäisen lapsen saamisen jälkeen. Dokumentissa nähdään millaista kiertueella on vauvan kanssa ja miten Faith lähtee yrittämään miehensä kanssa vielä toista lasta hedelmöityshoitojen avulla.

Musiikin pariin palattuaan Paloma Faith sai managerinsa kanssa huomata nopeasti, että musiikkiala ei juurikaan salli lapsia. Musiikkibisnes ei ole tähden mielestä kiltti niille, joilla on lapsia. Tästä syystä tähti kertoikin Daily Mail -sivuston mukaan kokeneensa kuin hän olisi onnistunut kerran huijaamaan kuolemaa yhden lapsen äitinä onnistuessaan uransa jatkamisessa.

Paloma Faith huomasi nopeasti, että levy-yhtiöstä alkoi tulla huolestuneita viestejä hänelle kun hän alkoi suunnittelemaan toista lasta. Faith pelkäsi uransa loppuvan siksi, että hän haluaa toisen lapsen. Tällä hetkellä Faith on kotona alle kuukauden ikäisen vauvan kanssa ja vain aika näyttää millä tavoin Paloma Faith otetaan musiikkialalla ja oman levy-yhtiön toimesta vastaan kahden lapsen äitinä.

https://www.instagram.com/p/CMkqPB_BQio/