Urotyöstä somehitti: Mies pysäytti karanneen venetrailerin asuinalueella

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veneily on suosittu liikkumisen muoto erityisesti kesäisin, mutta harva odottaisi törmäävän veneisiin keskellä asuinaluetta. Taannoin eräässä Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitsevassa naapurustossa todistettiin yllättävää näkyä irrallaan olleen veneen ansiosta.

Veneenomistajan perävaunuissa kuljettama vene oli päätynyt irralleen Everettissä sijaitsevalla asuinalueella. Hänet nähtiin juoksemassa kulkuneuvon rinnalla, yrittäen epätoivoisesti saada sitä pysähtymään. Lopulta mies onnistui.

Irralleen päätynyt vene ei ehtinyt aiheuttaa vahinkoja asuinalueella. Näky ikuistui naapurin valvontakameran videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina verkossa. Monien videota kommentoineiden mukaan miehen olisi kannattanut valita veneen kuljetukseen hydraulisilla jarruilla varustettu perävaunu.