Kamelinvarvaskaunotar kuvasi itseään peilistä – hidasti jättipovensa liikkeen videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene haluaa kiihottua omasta peilikuvastaan. Nainen on ottanut kehoonsa lukuisia silikonitäytteitä, joista suurimmat on sijoitettu pakaroiden ja rintojen alueelle.

Mary Magdalene on aiemmin markkinoinut brändiään muun muassa sillä, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman lihavimmat häpyhuulet. Hän on myös paljastanut kärsivänsä sosiaalisten tilanteiden pelosta, minkä takia välttelee julkisia paikkoja. Hän on muokannut ulkonäköään eniten itsensä takia, eikä välitä muiden mielipiteistä.

Nainen on aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä. Hän julkaisee rohkeita otoksia Instagramiin, ja viimeisimmät kuvat esittelevät hänen vartaloaan pikkuruisissa shortseissa. Samalla naisen jättikokoinen kamelinvarvas paljastuu jälleen kerran.