Kitupiikin treffi-ilta: Näillä vinkeillä säästät rahaa – jos kehtaat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

So Freaking Cheap -ohjelma esittelee äärimmäisyyksiin elintavoissaan meneviä ihmisiä, jotka haluavat säästää kaikessa. On totta, että suunnittelemalla voi säästää kustannuksia, mutta osa ihmisistä turvautuu kaikenlaiseen keplotteluun.

Treffit voivat tulla kalliiksi. Yksi keino on ottaa syömättä jäänyt ruoka mukaan ja antaa lasku toisen osapuolen maksettavaksi. Jos haluaa ilmaisia kukkia, voi niitä hakea esimerkiksi juhlapaikkojen roskiksista tai hautaustoimistosta.

Treffeistä saa superedulliset kun viettää ne omassa kodissa ja hyödyntää tarjousruokia sekä vanhoja, jo olemassa olevia alusvaatteita. Seksi on ilmaista ja tekee treffeistä ikimuistoiset. Sitä voi harrastaa melkeinpä missä tahansa.