Sam Asghari kommentoi suhdetta Britney Spearsiin: ”Odotan normaalia tulevaisuutta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on seurustellut jo useamman vuoden näyttelijänä ja kunto-ohjaajana toimivan Sam Asgharin kanssa. Britney Spears tutustui mieheen hänen musiikkivideonsa kuvauksissa, joiden jälkeen hän pyysi tätä treffeille.

Sam Asgharin ja Britney Spearsin suhde on näkynyt etenkin tähtien sosiaalisen median kanavissa. Spears ja Asghari viettävät tiiviisti kaiken aikansa yhdessä ja nauttivat yhdessä treenaamisesta ja matkustelemisesta. Parisuhde ei kuitenkaan ole ollut täysin ongelmaton, koska kyse on kuitenkin Britney Spearsista, jonka tekemisiä naisen miljoonat fanit jatkuvasti kommentoivat.

Sam Asgharin on väitetty viettävänsä aikaa kuuluisan poptähden kanssa julkisuuden himoissaan. 27-vuotias mies on kuitenkin nyt vannonut rakkauttaan pitkäaikaiselle tyttöystävälleen People-sivustolle antamassaan lausunnossa. Mies kertoo odottavansa normaalia ja mahtavaa tulevaisuutta yhdessä 39-vuotiaan Britney Spearsin kanssa.