Näitkö pahoinpitelyn tupakkakopissa Joensuun Ilonassa? Poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää silminnäkijähavaintoja ja tietoja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 10.-11. heinäkuuta Joensuussa Viihdemaailma Ilonassa tapahtuneesta väkivaltaisesta välikohtauksesta. Epäiltyä tekijää ei ole toistaiseksi tavoitettu. Uhri toimitettiin tapahtumapaikalta saamaan hoitoa Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Väkivaltaiseksi edenneet tapahtumat olivat sattuneet tiettävästi kahden henkilön välillä yökerhon tupakointihuoneessa noin kolmen aikaan sunnuntain vastaisena yönä. Poliisin tietojen mukaan paikalla on ollut useita henkilöitä, joilla voi olla havaintoja tapahtuneesta. Välikohtauksen jälkeen epäilty tekijä oli päässyt poistumaan paikalta ennen hänen tavoittamistaan.

Poliisia kiinnostaa kaikki havainnot ja muut mahdolliset tiedot tupakointihuoneessa tapahtuneesta väkivaltaisesti välikohtauksesta ja siihen osallisista. Erityisesti kaivataan havaintoja paikalta poistuneesta epäillystä tekijästä, mahdollisesti hänen seurassaan olleista muista henkilöistä sekä epäillyn poistumisesta paikalta. Havainnot, tiedot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan suoraan tutkivaan yksiköön, puhelinnumeroon 041 494 8141 tai sähköpostillla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.