Näyttelijä Daniel Mickelson on kuollut – kuolinsyy vielä mysteeri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Daniel Mickelson on kuollut 23-vuotiaana. Lukuisat Hollywoodin nuoret tähdet ovat esittäneet surunvalittelunsa heidän ystävänsä poismenon johdosta.

Uraa tehnyt Daniel Mickelson on kuollut 4. heinäkuuta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Danielin sisko Meredith Mickelson on vahvistanut suru-uutisen Instagramissa. Myös Kaia Gerber, Amelia Gray Hamlin ja monet muut ovat ottaneet osaa ja kertonut raskain sydämin Danielin kuolemasta.

– Sydämeni on murskaantunut ja tämän kirjoittaminen tuntuu epäreilulta, enkä edes tiedä mitä sanoisin. Menetin eilen veljeni, parhaan ystäväni ja sydämeni toisen puolikkaan. Maailmassa ei ollut toista ihmistä, ketä olisin rakastanut enemmän kuin häntä, Meredith kirjoittaa.