Katie Price taas kauneusleikkauksessa – seuraukset somekuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ulkonäköään rajusti vuosien aikana leikellyt brittiläinen povipommi Katie Price toipuu vaativasta kauneusleikkauksesta. Leikkauksessa operoitiin huulet, silmät ja leuka. Naiselle tehtiin myös rasvaimu. Katie Price leikattiin tällä kertaa Turkissa.

Hän on julkaissut kuvan, jossa esittelee massiivisia ripsiään, mutta samalla ulkonäköään leikkauksen jälkeen. Hän on edelleen toipumisvaiheessa. Price joutui taannoin lentämään Turkkiin komplikaatioideen korjausleikkaukseen, kun kolmannen kasvojenkohotuksen tikit tulehtuivat.

Hän on muokannut ulkonäköään parikymppisestä saakka, ja pelkästään rintoja on leikelty 11 kertaa. Johtavat plastiikkakirurgit ovat varoittaneet, että jokin leikkauksista voi olla kohtalokas. Naisen iho voi mennö kuolioon, solut vahingoittua pysyvästi tai hän voi saada verenmyrkytyksen. Pahimmillaan komplikaatiot voivat johtaa kuolemaan, The Sun uutisoi.

Brittiläinen povipommi Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen viime vuonna Turkin lomalla. Naisen molemmat nilkat murtuivat ja hän on joutunut olemaan sen jälkeen pyörätuolissa. Jalkoja operoitiin leikkaussalissa kahdeksan tuntia onnettomuuden jälkeen, eikä hän toivu koskaan ennalleen.