Thylane Blondeau on upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksitoista vuotta sitten kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin ja kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti toisen kauneuskilpailun, kun 18-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi.

Titteleiden perusteella ei liene ihme, että Thylane työskentelee nykyisin mallina, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Hänet nähdään nimittäin tyylikkäissä poseerauksissa, jo

Thylane Blondeaun takana maailman kauneimpien listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Blondeau sijoittui listalla toiseksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.