Tammerfest jyrähtää käyntiin torstaina – Ratinanniemen liput loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella käynnistyy huomenna torstaina yksi festarikesän suurimmista tapahtumista, kun Tammerfestin keikkalavat miehitetään jälleen artisteilla. Tammerfestin pääalueen liput on loppuunmyyty jo ennakkoon, mutta klubeille on vielä lippuja jäljellä.

Avauspäivänä torstaina Ratinan festivaalipuiston Tammerfest Stagelle nousevat Kaija Koo, Ellinoora, Pyhimys, Elastinen ja Haloo Helsinki. Perjantaina samalla lavalla nähdän todellinen hittikimara, kun lavalle esiintyvät muun muassa Behm, Antti Tuisku, JVG ja Vesala. Lauantain päätähtiinä nähdään Lauri Tähkä, Popeda, Happoradio, Teflon Brothers, Popeda ja Mikael Gabriel.

Tuttuun tapaan Tammerfest tarjoaa keikkoja myös Ratinanniemen ulkopuolella. Ilonassa soi Tänään keskiviikkona ysäritähti Pandora ja torstaina Erika Vikman. Perjantaina Ravintola Porossa esiintyy Evelina ja Tullikamarilla Viikate.