Hämmentävä tilanne Maskussa – peuranvasa omakotitalon uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peuroihin ja kauriisiin saatetaan toisinaan törmätä luonnon lisäksi taajama-alueillakin. Nyt erään varsinais-suomalaisen omakotitalon asukkaat ovat saaneet hämmästyä toden teolla uima-altaaseensa ilmestyneen kutsumattoman vieraan ansiosta.

Maskussa sijaitsevan omakotitalon pihalla olevasta uima-altaasta yllätettiin vedessä uinut peuran vasa. Pientä eläintä avustamaan hälytettiin aamukymmeneltä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijät. Pelastuslaitos tiedotti asiasta Twitterissä.

Turun sanomien mukaan pintapelastaja laskeutui uima-altaaseen ja nosti peuran kuivalle maalle. Tiedossa ei ole, päätyikö eläin altaaseen vahingossa vai tarkoituksella esimerkiksi uintiaikeissa. Peuran kerrotaan jatkaneen matkaansa takaisin luonnon helmaan vahingoittumattomana.