Jymy-yllätys – kosinta Vaasa Festivaalin lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasassa on parhaillaan käynnissä Vaasa Festival, jonka perjantai-ilta sai hetki sitten iloisen ja odottamattoman käänteen. Tapahtuman päälavalla nähtiin nimittäin yllättäen kosinta.

Juuri ennen Lauri Tähkän keikkaa lavalle nousivat tapahtuman toinen promootori Tommi Mäki ja hänen tyttöystävänsä Sari Sompppi. Pienen alustuksen jälkeen Mäki lopulta polvistui ja kosi tyttöystäväänsä Somppia tuhansien ihmisten yleisömeren edessä.

Somppi vastasi kosintaan myöntävästi ja sitä seurasi muhkea ilotulitus, joka kruunasi koskettavan ja romanttisen hetken. Festivaalin yleisö hurrasi odottamattomalle käänteelle villisti Vaasan upeassa illassa. Lauri Tähkä pääsi siis aloittamaan keikkansa poikkeuksellisen rakkaudentäytteisissä tunnelmissa.