Diili-Sointu uhkeana rantakuvissaan: ”Pääsin pulahtaan aamu-uinnille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittajaksi upeasti taannoin selvinnyt Sointu Borg sairastui taannoin koronavirukseen yhdessä miesystävänsä, räppäri Solosen, kanssa. Molempien oireet olivat rajuja, sillä he eivät olleet ehtineet vielä saada molempia rokotuksia. Nyt koettelemukset ovat jo takana ja Sointu on päässyt vaihtamaan vapaalle. Suunta oli tietenkin uimarannalle.

– Kiitos universumi! Pääsin pulahtaan aamu-uinnille ja enää ei olla kodin vankeina. Kyllä voi ihminen olla onnellinen. Ens viikolla loppuu etähommat. ⁣

Taannoin Sointu kertoi, että koronaviruksesta selvittyään hän suunnittelee syksyksi kaikenlaista mahtavaa ja on kääntänyt katseensa jo tulevaa kohti. Taannoin hän kertoi avoimesti koronatartunnan aiheuttamista tuntemuksistaan.

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina, Sointu kertoi aiemmin koronaoireista.