Jennifer Aniston katkaisi välit rokotevastaisiin ystäviinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla jylläävä koronavirus ja sen pyäsyttämiseen tarkoitetut rokoitteet jakavat rajusti mielipiteitä. Nyt tämä on vaikuttanut jopa ystävyyssuhteisiin, kun näyttelijä Jennifer Aniston kertoo katkaisseet välinsä joihinkin ihmisiin elämässään.

– On edelleen olemassa suuri ryhmä rokotekielteisiä ihmisiä, jotka eivät kuuntele tosiasioita. Se on todella sääli, hän sanoo ja kertoo lopettaneensa yhteydenpidon joihinkin ihmisiin, joiden kanssa oli viikottain tekemisissä.

InStyle-lehden haastattelussa Aniston kertoo välien katkaisemisen syyksi pelkästään jo sen, että ihminen ei ole suostunut kertomaan onko hän ottanut rokotteen. Hänen mukaansa jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, vaikkakin samaan hengenvetoon syyttää rokotevastaisten turvautuvan propagandaan. Propaganda tarkoittaa oman aatteen tai opin järjestelmällistä levitystä, jolla pyritään muokkaamaan ihmisten mielipiteitä – vaikkapa juuri koronavirusrokotuksiin liittyen.