Alessandra Ambrosio ”yllätettiin” suihkussa – viettelevä kuvasarja someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan.

Tällä kertaa Alessandra Ambrosio nähdään poseeraamassa suihkussa, josta hänet ”yllätettiin” kolmen kuvan kuvasarjassa. Kuvaus lienee ollut kaunottarelle mieleinen, sillä Alessandra ryhtyy saman tien riisumaan viettelevästi asunsa alaosaa.

Alessandra Ambrosio julkaisi suloisia yhteiskuvia Richard Leen kanssa ja kirjoitti kuviin rakastavansa miestä täydellä sydämellään. Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.