Poliisi löysi hevosen makuuhuoneesta – rikos ratkesi hämmentävällä tavalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Varastettujen esineiden löytyminen rikollisten kodeista ei ole harvinaista. Jokseenkin harvinaisempaa lienee sen sijaan isokokoisten elävien kotieläinten piilottelu omassa kodissa.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa asuva 31-vuotias Gary Chase Coble Jr. oli nähty ratsastamassa hevosella isänsä kotiin. Koska tilannetta todistaneet naapurit eivät tienneet miehen omistavan hevosta, ilmoittivat he asiasta poliisille. Poliisit puolestaan ottivat yhteyttä Coblen isään, jonka mukaan pojan ei kuulunut olla hänen kotonaan.

Isän kotiin päästämät poliisit löysivät olohuoneen lattialta kasan hevosen ulostetta. Vielä suurempi yllätys paljastui makuuhuoneesta, jonka keskellä seisoi kadonnut hevonen. Myös Coble löydettiin piileskelemästä kyseisestä huoneesta.

Coble pidätettiin WIS10-uutissivuston mukaan karjavarkaudesta syytettynä. Poliisi tutkii parhaillaan hänen mahdollista osallisuuttaan myös muihin alueella tapahtuneisiin varkauksiin ja murtoihin.