Jaana Pelkonen palaa televisioon – BumtsiBum käynnistyy ensi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansanedustajana ja televisiojuontajana tunnetuksi tullut Jaana Pelkonen palaa televisioon. Hän juontaa niin ikään paluun tekevää BumtsiBum-viihdeohjelmaa ensi viikosta lähtien. Takavuosien suosikkiohjelmaa esitetään Nelosella perjantaista 27. elokuuta alkaen.

Jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet. Ohjelman uusina joukkuekapteeneina nähdään Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale. Ensimmäisessä jaksossa pianistien rinnalle istahtavat Laura Voutilainen, Leo, Irina ja Robin Packalen. Ohjelman esityksiä säestää Vain elämää -ohjelmasta tuttu housebändi johtajanaan rumpali Risto Niinikoski.

BumtsiBumia esitetään tänä syksynä vain neljän jakson kausi. Aiemmin mainittujen lisäksi kaudella ovat mukana kilpailemassa Reino Nordin, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Tommi Läntinen, Hanna Pakarinen, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen, Erika Vikman, Jukka Poika ja Ellinoora.