Uusi suoratoistopalvelu korvaa ensi vuonna Paramount+ -palvelun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Paramount+ aloitti toimintansa Suomessa viime keväänä. Ensi vuonna palvelun korvaa kuitenkin uusi suoratoistopalvelu, SkyShowtime. Se lanseerataan Suomen lisäksi yli 20 muussa Euroopan maassa.

SkyShowtimen on paljastettu tarjoavan sisältöä esimerkiksi brittiläiseltä Paramount+-palvelulta, Paramount Picturestilta, Showtime-kanavalta, Peacock-suoratoistopalvelulta, Nickelodeonilta, Universal Picturesilta ja Sky-kanavalta. Paramount+ jatkaa toimintaansa Pohjoismaissa, kunnes se muuttuu SkyShowtimeksi vuonna 2022.

Comcast Corporation ja ViacomCBS:n yhteistyössä lanseeraaman SkyShowtimen kerrotaan sisältävän sekä kokonaan uutta sisältöä että jo aikaisemmin julkaistuja elokuvia sekä sarjoja. Sisältöä luvataan olevan yli 10 000 tunnin edestä. Tarkemmat tiedot, kuten SkyShowtimen kuukausimaksu, selviävät lähempänä palvelun toiminnan alkamista.