Realityparin ero muuttui likaiseksi – rankkaa nimittelyä kulisseissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen realitytähti Darcey Silva on tullut suomalaisille tutuksi ensin 90 Päivää morsiamena -sarjasta ja nyt hänen siskonsa kanssa esitettävästä Darcey ja Stacey -sarjasta. Darceyn suhteet ulkomaalaisiin miehiin ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen.

Kun Darcey tapasi komean bulgarialaisen hierojan Gerogin, luulivat kaikki naisen onnen vihdoinkin kääntyneen. Nyt on selvinnyt, että Georgi etsi aiemmin rikkaita amerikkalaisnaisia sugar mama -nettisivustolta. Hän ei myöskään ole eronnut virallisesti ex-puolisostaan. Nyt Georgi jäi kiinni rahojen jemmaamisesta ja Darcey jätti hänet sekä purki kihlauksen.

Jälkipyykki on alkanut. Nyt Darcey on saanut tietää, että kuumaa rakastajaa esittänyt mies on haukkunut Darceyn ja hänen ystäväpiirinsä roskasakiksi. Samalla on väitetty, että Georgi on sanonut olevansa Darceyn kanssa niin kauan kun hänelle heruu rahaa. Tämä saa Darceyn suunniltaan ja draamasoppa on keitetty jälleen kiehuvaksi.