Uskomaton näky: Hauki nappasi uistimeen – vedestä nousikin kolme haukea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajuttuja on usein mukava kertoa varsinkin iltaisin nuotiopiirissä, ja takavuosina ne olivat lähes poikkeuksetta pelkästään kertojan uskottavuuden varassa. Silloin oli usein suurikin houkutus panna tarinaan hieman niin sanottua amerikanlisää. Matkapuhelinten kehitys, kamerat ja videokamerat, ovat kuitenkin muuttaneet kulttuuria selvästi.

Nykyisin hämmentävistäkin kalajutuista saadaan helposti kuvia ja videoita, joiden avulla tarinoita on helpompi uskoa. Nyt verkossa leviää Skandinaviasta peräisin oleva kalajuttu, josta on hämmentävä video. Tiktokissa ihmetystä aiheuttavalla videolla nähdään uistimeen tarttunut hauki, jossa on kuitenkin kiinni kaksi muuta haukea.

@jonaslundqvist1

♬ originalljud – Jonas Lundqvist