Pakettiautonainen varasti polkupyöriä – päihtyneenä ja ilman ajokorttia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi on tiedottanut viimeaikoina rattijuoppojen olleen lähinnä huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Nyt Lahdessa on jäänyt kiinni rattijuoppo, joka oli huumausaineen käyttörikoksen lisäksi anstanut omaisuutta.

– Poliisipartio pysäytti sunnuntaina Karistossa pakettiauton tarkastusta varten. Auton kuljettajaksi osoittautui hieman yli 30-vuotias oleva nainen, jolla ei ollut auton kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia. Nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen, Lahden poliisista kerrotaan.

Naisen kuljettamasta autosta löytyi kaksi anastetuksi epäiltyä polkupyörää sekä anastetut rekisterikilvet. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä varkausrikoksista.