Ed Sheeran konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti saapuu konsertoimaan Suomeen ensi kesänä, kun hänen Euroopan kiertueensa The Mathematics Tour pysähtyy Helsingin Olympiastadionilla 20. elokuuta 2022. Kiertueella Sheeran palaa stadioneille ensimmäistä kertaa sitten Divide-maailmankiertueensa, joka rikkoi lukuisia viihdemaailman ennätyksiä. Helsingin keikoilla vieraili ennätykselliset 108 000 kävijää.

The Mathematics Tour -kiertueella kuullaan 29. lokakuuta julkaistavan Equals-albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä. Albumilta on jo julkaistu Bad Habits ja Shivers -singlet, joista ensin mainittu nousi heti maailmanlaajuiseksi hitiksi ja soi radiolistan ykkösenä myös Suomessa.

Ed Sheeranin The Mathematics Tour käynnistyy 28. huhtikuuta 2022 Irlannin Corkista ja saapuu Suomeen Ruotsista. Suomen konserttia edeltää ja sitä seuraa vielä toistaiseksi tyhjiä keikkapäiviä, joten odotettavissa on myös lisäkeikka tai keikkoja, mikäli nyt julkistettu konsertti myydään nopeasti loppuun. Suomesta kiertue jatkaa Puolaan, Itävaltaan ja Saksaan.