Nelli Matulan biksukausi jatkuu – otti aurinkoa jahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Nelli Matula on tehnyt hienoa uraa jo muutaman vuoden ajan, ja musiikkinsa lisäksi hän pitää seuraajansa hereillä myös sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina näyttävä poptähti on kuvattu nautiskelemassa purjehduksesta tyylikkäissä kuvissa, joissa hän on pukeutunut asianmukaisesti biksuihin. Taannoin hän kävi lisäksi saaristolaivurin kurssin.

Nyt Nellin kesä on jatkunut näyttävästi jahdin kannella aurinkoa palvoen. Poptähti nähdään nimittäin nyt sosiaalisessa mediassa istuskelemassa kannella valkoisiin pukeutuneena. Samalla hän hieman varioi klassikkokappaleen lyriikoita.

– I like big BOATS and I cannot lie. Ihanaa viikonloppua kamut! Mä en oo viel yhtään päättäny mitä tekisin… Onks ehdotuksia? Nelli Matula kysyi seuraajiltaan.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Platinarajan ylittänyt albumi toi artistille Vuoden naisartistin Emma-ehdokkuuden ja vakiinnutti Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.