Seksikultissa toiminut televisiotähti vankilaan – vapautuu kolmen vuoden päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New York Cityssa vuosien ajan toiminut NXIVM-verkostomarkkinointiyhtiö oli todellisuudessa seksikultti, jonka avulla naisia värvättiin Keith Ranierelle. Yksi naisia värvänneistä oli Smallville-televisiosarjassakin nähty näyttelijätär Allison Mack. Hän on nyt aloittanut vankeusrangaistuksen suorittamisen.

Smallville-sarjassa näytellyt Allison Mack sai kolmen vuoden vankeustuomion ja 20.000 sakkoja. Nainen pahoitteli kesällä tekoaan syvästi ja pyysi uhreilta anteeksi. Hän suorittaa rangaistusta kalifornialaisessa vankilassa.

Hän kuului kulttiin kymmenen vuoden ajan. Kultin johtaja Keith Raniere tuomittiin aiemmin 120 vuoden vankeusrangaistukseen. Mack auttoi viranomaisia keräämään materiaalia ja näyttöä miestä vastaan, ABC News uutisoi.