Britney Spearsin äiti toivoo tyttären palaavan musiikin pariin – julkaisi vanhan kotivideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on jo pidemmän ajan pitänyt taukoa esiintymisestä. Aiemmin naisen kerrottiin pidättäytyvän näytöslavoilta kostaakseen isälleen Jamie Spearsille sen, että mies ei ole luopunut tyttärensä edunvalvojan roolista. Tähti on kuitenkin itse kertonut myöhemmin, että syy esiintymistaukoon on se, että hän haluaa opetella olemaan tavallinen ihminen.

Britney Spears julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin vanhan videon, jonka hänen äitinsä Lynne Spears oli hänelle lähettänyt. Videolla nähdään miten Britney Spears esiintyy hyvin nuorena uransa alkuaikoina Singaporessa. Britney Spearsin mukaan esiintymismatka oli ensimmäisiä, joita hän pääsi tekemään yksin.

Videon lähettämisen motiivi tähden äitillä oli se, että hän haluaisi Britney Spearsin palaavan musiikin pariin ja esiintyvän jälleen. Äiti oli halunnut myös muistuttaa tytärtään siitä, että hänellä on laulun lahja, minkä vuoksi hänen tulisi taas laulaa. Fanit ovat innostuneet Instagramissa videosta ja olleet samaa mieltä siinä, että naisen tulisi todella tehdä lisää musiikkia.