Päästä varpaisiin tatuoitu kaunotar: ”Minua arvostellaan äitinä ulkonäön vuoksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin 80 prosenttia brittiläisen Becky Holtin vartalosta on peitetty tatuoinneilla. Naisella on seitsemän kuukautta vanha tytär, Aurora Forrest, joten tuoreen äidin kykyä vanhemmuuteen mitataan usein hänen ulkonäöllään. Kerrottakoon tässä kaikille, että tatuointi ei muuta ihmisen kykyä suoritutua erinäisistä työtehtävistä.

– Jos joku kysyy kuinka monta tatuointia minulla on, vastaan, että yksi iso, joka ei ole vielä valmis, Becky kertoo haastattelussa.

Nyt nainen suunnittelee laajentavansa kehonmuokkausta kielen halkaisemiseen. Hän keskustelee asiasta veljensä Tobyn kanssa. Veli kehuu siskonsa kykyä olla äiti, mutta vieroksuu naisen saamaa huomiota ulkonäkönsä vuoksi. Kielen halkaiseminen lisäisi sitä entisestään.

– Mutta se ei olekaan muita varten. Se on minua itseäni varten, Becky tokaisee.