70’s Show -tähti jätti skientologit salaa – sai päätöksestään haukut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja 70’s Show -ohjelmasta tuttu Laura Prepon littyi aikoinaan skientologeihin Tom Cruisen kanssa seurusteltuaan. Nainen on jättänyt kirkon kaikessa hiljaisuudessa viisi vuotta sitten. Nyt niin ikään skientologit vuonna 2013 hylännyt ja sen jälkeen kirkon epäkohdsta rohkeasti kertonut Leah Remini on äimistynyt Preponin asenteesta.

Reminin mukaan tunnetun näyttelijän tulisi käyttää ääntään ja varoittaa muita skientologien asettamista vaaroista. Hänen mukaansa on epäreilua, että monet huomaavat kirkon vinoutuneisuuden, mutta eivät ole valmiita puhumaan epäkohdista ääneen tietoisuuden levittämiseksi ja muiden varoittamiseksi.

– Ehkäpä kaikki eivät tunne, että heidän tulisi kantaa vastuunsa. Ehkäpä he haluavat mennä vain elämässään eteenpäin samaan aikaan, kun jotkut meistä ottaa kaikki iskut vastaan, Remini kummastelee.