Tampereen Walk of Famelle viisi uutta tähteä – he saivat tähtensä katukivetykseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Los Angelesin Hollywood Boulevardilla sijaitsee varmasti maailman tunnetuin artisteille ja taitelijoille osoitettu kunniakatu Walk Of Fame. Samanlainen katu on perustettu myös Tampereelle ja sen nimi on Tähtikatu.

Tähtikatu sai viisi uutta tähtilaattaa. Lokakuun ensimmäisenä vietettävän Tampereen päivän kunniaksi Tähtikadulle ikuistettiin viisi uutta tähteä musiikkimaailman suurista nimistä: Mikko Alatalo, Yö, Värttinä, Kaija Koo ja Esa-Pekka Salonen.

Tähtikatu avattiin Tampereella Åkerlundinkadulla syksyllä 2019, jolloin kadulle upotettiin 11 ensimmäistä tähtilaattaa. Vuosittain kadulle lisätään uusia tähtiä, joiden nimet päätetään yleisöltä saatujen ehdotusten perusteella. Tähtikadulla on nyt kaikkiaan 18 yleisön ehdotusten perusteella valittua tähtilaattaa.