Ankasta tuli sometähti – tienaa nyt rutkasti rahaa TikTok-videoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tarpeeksi moniin vetoavalla sisällöllä voi nousta supertähdeksi sosiaalisessa mediassa, sattuipa sitten olemaan ihminen tai eläin. Sometähteyteen TikTokin kautta on noussut muun muassa Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa elävä ankka Munchkin.

20-vuotias Krissy Ellis kertoo joutuneensa kiusaamisen kohteeksi koulussa, sillä hänellä oli ankka lemmikkinä. Kiusaajien pilkka osui kuitenkin lopulta heidän omiin nilkkoihin, sillä Ellisin ankkavideot nousivat TikTokissa suureen suosioon. New York Post -lehden mukaan hän tienaa Munchkin-lemmikkiankan tähdittämillä videoilla TikTokin sisällöntuottajarahaston ansiosta jopa 4 500 dollaria, eli yli 3 800 euroa kuukaudessa.

– Munchkin on kullanmurunen, jossa on vähän diivamaisiakin piirteitä, Ellis kuvailee lemmikkiankkaansa.

Ellisin maailman hemmotelluimmaksi ankaksi kuvailema Munchkin rakastaa kuvatuksi tulemista ja alkaa poseeraamaan heti kameran nähdessään. Videoissa ankka nähdään muun muassa nauttimassa jäävedestä, olemassa kävelylenkeillä valjaissa ja käyttämässä pieniä hattuja.

@dunkin.ducks

Hydrated duckie 🧊

♬ original sound – The Quack House

@dunkin.ducks

I can’t decide! 🍓 👒 ##dunkinducks ##petduck ##hats ##fashion

♬ OKAY SHAWTY – Kwe the Artist

@dunkin.ducks

##ad Today Munchkin is munching on a blend of mealworms & spices🌶🦆 ##happyhentreats ##chickentreats ##spoilyourflock ##asmr ##duckasmr

♬ original sound – The Quack House