Ellinooran albumi nousi listaykköseksi – mittava kiertue alkamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Ellinooran 24. syyskuuta julkaistu uusi albumi Viimeinen romantikko on noussut sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi. Lahjakas Ellinoora on sanoittanut kaikki uuden levyn kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

– Tuntuu merkittävältä. Ihan siis mielettömän hienolta. Tehtiin just sellainen levy ku haluttiin, koen että tää on mun tähänastisen uran tärkein albumi. Oon tosi kiitollinen kaikesta palautteesta ja siitä, että albumikokonaisuus löysi yleisön luo. Myös fyysisen listan ykkönen tuntuu hyvältä, itse vinyylilevyjä kuluttavana ihmisenä arvostan kovasti sitä, Ellinoora kertoi.

Ellinoora on dominoinut Dinosauruksii-hitillään radiolistoja keväästä asti. Kappale nousi nopeasti radioiden soitetuimpien joukkoon ja oli kaksi kuukautta radioiden soitetuin. Top 5 -listalla Dinosauruksii on viihtynyt peräti 24 viikkoa ja Top 10 -listalla huikeat 38 viikkoa. Viime vuoden Emma-gaalassa Vuoden naissolistina palkittu Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on julkaissut uransa aikana jo kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia. Ellinoora nähdään pian Viimeinen romantikko -kiertueella ympäri Suomea.

23.10. Turku, Utopia

29.10. Jyväskylä, Lutakko

30.10. Tampere, Pakkahuone

5.11. Joensuu, Ilona

6.11. Helsinki, Tavastia

12.11. Vaasa, Teatro

13.11. Oulu, Ilona

26.11. Jämsä, Himos Areena

27.11. Lahti, Sibeliustalo

3.12. Seinäjoki, Ilona

4.12. Rauma, Domino

5.12. Laukaa, Peurunka Areena

10.12. Hämeenlinna, Aulanko

18.12. Porvoo, Taidetehdas