Sara Sieppi upeassa biksukuvassa Espanjassa: ”Ainakin verkot vesillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar ja taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi kertoi viikonloppuna ostaneensa mökin tontteineen näkemättä sitä lainkaan ennakkoon. Suurella noin 8 000 neliön tontilla sijaitsee punaisen mökin lisäksi rantasauna ja grillikota. Missikaunotar hehkutti innoissaan uusinta hankintaansa. Samalla Sara ehti kuitenkin muistella myös hieman menneitä ja kesän mukavinta reissuaan. Se suuntautui Espanjaan.

– Muistelin kesän kivointa reissua. Marbellas oli näköjään ainakin verkot vesillä, Sara kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Sieppi on päivittänyt tunnelmiaan viime aikoina myös meikkauksesta. Taannoin hän nimittäin julkaisi itsestään kuvan sekä viimeisteltynä että sellaisena kuin hänet nähtään normaalisti kotioloissaan. Moni somessa elämäänsä jakava julkkiskaunotar ei ole juuri julkaissut itsestään kuvia muutoin kuin täysissä meikeissä ja muutenkin edustavana. Sara Sieppi sen sijaan on aiemminkin kirjoittanut somekulisseista ja niiden vaikutuksista.