Uncharted-hittipelin elokuvaversion traileri julkaistiin – supertähdet pääosissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittujen Uncharted-seikkailupelien pohjalta on suunniteltu elokuvaversiota jo vuosein ajan. Nyt fanien odottama elokuva on vihdoin saapumassa, ja siitä saadaan esimakua ensimmäisessä trailerissa.

Uncharted-elokuva ei perustu suoranaisesti yhteenkään sarjan peleistä. Sen sijaan se kertoo nuoren Nathan Draken uran alkuvaiheista kansainvälisenä seikkailijana ja aarteenmetsästäjänä. Tarinassa Drake päätyy ensi kertaa vaaralliseen aarrejahtiin Victor ”Sully” Sullivanin kanssa.

Nuorta Nathan Drakea näyttelee elokuvassa Spider-Man -tähti Tom Holland, Sullivanin roolissa nähdään puolestaan Mark Wahlberg. Mukana ovat myös Chloe Fazeria esittävä Sophia Ali ja pahiksen rooliin pestattu Antonio Banderas. Zombeland ja Venom -ohjaaja Ruben Fleischerin Uncharted saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. helmikuuta 2022.